Logo

O namaTvrtka Motobox d.o.o. Osnovana je 2008 godina i u samom početku se specijalizirala za prodaju i ugradnju guma za motocikle, skutere i mopede.

Od samog starta u interesu nam je bilo osim ponude samih guma, kupcima pružiti kvalitetnu edukaciju i savjet po pitanju pravilnog izbora guma. Naime, pogotovo kada su cestovni motocikli veće zapremine u pitanju, od jednog proizvođača na izbor je nekoliko različitih modela guma, različite namijene i samim time karakteristika. Pravilan izbor guma je veoma bitan, kako sa aspekta sigurnosti, tako i sa financijske strane, jer su gume za motocikle veoma skupe a rade relativno malo kilometara.

Zbog svega navedenog, naš moto je "ne kupujete gume za motor nego za sebe". To znači da trebate kupiti gumu koja svojim karakteristikama odgovara vašem načinu vožnje i uvjetima upotrebe. U tom smislu, na našoj stranici www.motogume.com kao i u web shopu www.motogume.hr, osim informacija o cijeni i količini imate dosta informacija o tome kakva je koja guma, koje su razlike između pojedinih kategorija namijene ( sportske, sport-touring itd... ) te mogućnost selekcije po namijeni.

Od skromnih početaka samo internet prodaje i jednog malog skladišta, danas smo izrasli u ozbiljnu firmu, prepoznatu od tržišta i jedna smo od vodećih tvrtki u Hrvatskoj. Naravno, sve to možemo zahvaliti i našim vjernim kupcima koji su prepoznali naš trud i kvalitetu, na čemu im se ovim putem i zahvaljujemo.

– na adresi Viktora Vide 11 u Splitu, trgovina i servis za ugradnju guma, brzi servis za sve skutere i motocikle, te kompletna ponuda originalnih te zamjenskih rezervnih dijelova – generalni uvoznici Pirelli i Metzeler guma za republiku Hrvatsku
– isporuka guma direktno sa našeg lagera
– u ponudi svi relevantni poznati i manje poznati svjetski brendovi guma za motocikle i skutere odmah sa lagera ili po narudžbi( Metzeler, Pirelli, Dunlop, Michelin, Bridgestone, Continental, Avon, Sava, Heidenau, Maxis, Vee Ruber, Mitas itd.. )
– stručno osoblje koje vam može pomoći u pravilnom izboru gume, savjetom i preporukom
– sve vrste plaćanja
– dostava na bilo koju adresu unutar Republike Hrvatske
– pod uvjetom da su raspoložive na lageru proizvođača, rok isporuke za gume koje trenutno nisu dostupne na našem lageru je 5 do 7 radnih dana.

Tvrtka Motobox d.o.o., sa sjedištem u Splitu , bavi se prodajom i ugradnjom svih vrsta guma za motocikle, skutere i mopede, renomiranih proizvođača kao što su Metzeler, Pirelli, Michelin, Dunlop, Bridgestone i Continental, Sava i Mitas. Motobox d.o.o. je generalni zastupnik za Metzeler i Pirelli program moto guma za Republiku Hrvatsku.

Na jednome mjestu u mogućnosti smo vam ponuditi veliki izbor svih vrsta guma za motocikle, skutere i mopede po povoljnim cijenama, te u našoj poslovnici u Splitu, kvalitetnu i povoljnu ugradnju guma. U svakom trenutku stojimo Vam na raspolaganju putem telefona ili e-maila, po pitanju savjeta i stručne pomoći oko odabira guma za Vaš motor.

Također, u ponudi imamo gume za automobile te aluminijske i čelične felge renomiranih proizvođača. Kompletna ponuda dostupna je na www.autogumeshop.com

Osnovni podaci:

Puni naziv: Motobox d.o.o.. za trgovinu i usluge, društvo s ograničenom odgovornošću
Skraćeni naziv: Motobox d.o.o.
Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Splitu, pod brojem Tt-08/75-2
Adresa sjedišta: Trondheimska 13, 21000 SPLIT, HRVATSKA

Adresa trgovine i servisa: Viktora Vide 11, 21000 Split
MBS: 060239798, Trgovački sud u Splitu
OIB: 59017222611
VAT: HR59017222611
Temeljni kapital: 19 908,42 € (150 000,00 kn), uplaćen u cjelosti
Direktor i član uprave: Matko Ozretić, zastupa društvo pojedinačno i samostalno

Poslovna banka:OTP Banka d.d.
IBAN račun: HR4924070001100658753

BESPLATNA DOSTAVA

za sve narudžbe iznad 135,00 € (1 017,16 kn)!