Logo

Dostava

- Proizvodi se dostavljaju putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Sve narudžbe čije se uplate evidentiraju do 13,00 h, šalju se isti dan.
Rok isporuke unutar 48h od trenutka potvrde uplate.Vrijedi za radne dane, Subotom i Nedjeljom nema dostave. Za otoke rok isporuke je od 48h do 72 h.

- Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon tri dana od slanja robe ne dobije obavijest ili isporuku od Prodavatelja, mora ga obavijestiti kako bi se mogao osigurati pronalazak pošiljke ili slanje nove.

- Za točnost podataka o dostavi, adresi i kontakt telefonu odgovoran je isključivo kupac, odnosno naručitelj i MotoBox trgovina ne preuzima odgovornost u slučaju netočnih podataka niti posljedica koje eventualno to može prouzročiti.

- Za proizvode čija ukupna vrijednost prelazi 135,00 € (1 017,16 kn), dostava je besplatna za područje unutar Republike Hrvtaske.

- Za iznose manje od navedenog, trošak dostave iznosi 5,00 € (37,67 kn) po adresi isporuke. Trošak plaćanja pouzećem = 6,00 € (45,21 kn) bez obzira na iznos narudžbe. Dostava naručenih proizvoda vrši se isključivo unutar Republike Hrvatske.

Dostava na Vašu adresuNaručenu robu Vam šaljemo kurirskom službom GLS (dostava je besplatna za sve iznose preko 135,00 € (1 017,16 kn))

- Na dan preuzimanja pošiljke od strane dostavne službe dobijete SMS/Mail obavijest da je pošiljka preuzeta (ukoliko ste ostavili kontakt broj mobitela ili e-mail). Na dobiveni SMS ne trebate odgovarati

- Na dan isporuke, također dobijate SMS-om obavijest sa okvirnim vremenom isporuke unutar nekoliko sati

Dostava na adresu po vašem izboruAdresa isporuke naručene robe je isključivo izbor kupca te može biti bilo koja adresa po njegovom izboru (tvrtka, vulkanizer itd..) pod uvjetom da je ista na području Republike Hrvatske.

BESPLATNA DOSTAVA

za sve narudžbe iznad 135,00 € (1 017,16 kn)!