Logo

PRETRAŽIVAČ

- Klikom na odgovarajuće polje potrebno je prvo odabrati vrstu guma koja se traži, cestovne, enduro, skuter i tako dalje.

– Nakon toga potrebno je odrediti osovinu za koju je guma namijenjena, dakle, prednja ili zadnja, a zatim i dimenziju. Ta dva polja su obavezna, a ostala polja, proizvođač te namjena, vam olakšavaju selekciju ali nisu obavezna.

– Bitno je naglasiti da ukoliko odlučite promijeniti izbor po pitanju proizvođača ili namijene, nije potrebno ponoviti postupak ispočetka, nego vam se nudi mogućnost selekcije u izborniku sa lijeve strane. Klikom na određeno polje, biti će prikazani proizvodi koji pripadaju odabranoj kategoriji a znati čete da su aktivni po tome što će biti crvene boje. Ponovnim klikom na isto polje funkcija se isključuje. Na taj način možete raditi selekciju prema vlastitom izboru i proširivati ili sužavati prikazane artikle.

– Postupak je potrebno ponoviti ispočetka jedino u slučaju kada mijenjate vrstu guma ( npr. sa enduro na skuterske ) te osovinu, tražite prednju umjesto zadnje i obrnuto.

– Klikom na polje kupi odmah, stavljate odabrani proizvod u košaricu

KOŠARICA

- kada ste odabrali željene proizvode, klikom na polje košarica započinjete postupak kupovine

- potrebno je samo pratiti postupak do kraja

DOSTAVA

Naručenu robu Vam šaljemo isti ili slijedeći radni dan od primitka narudžbe za plaćanje karticom ili pouzećem a za virman nakon što zaprimimo potvrdu Vaše uplate.

Za sva dodatna pitanja pošaljite nam upit.

BESPLATNA DOSTAVA

za sve narudžbe iznad 135,00 € (1 017,16 kn)!